Îngrijirea bebelușilor B.

Cum îți faci copilul să adoarmă mai ușor?

Bebelușii nu pot face diferența dintre zi și noapte după naștere, deoarece petrec 9 luni în uter. Prin urmare, îți poate fi dificil să adormi bebelușul în primele luni. Cu trei sugestii pe care vi le oferim, puteți face copilul să doarmă mai confortabil.

1. Masaje blânde

Cu miscari usoare de masaj pe care le folosesti pe stomac, piept si incheieturi, poti relaxa muschii bebelusului si il pregatesti pentru somn. De asemenea, va fi un mare plus dacă folosiți uleiuri naturale precum lavandă sau alte uleiuri naturale în timpul masajului.

Recomandarea noastră este INCIA COLICACID – complex de uleiuri pentru bebeluși:

Datorită acestui amestec special de uleiuri naturale, bebelușul tău va experimenta relaxare mentală și fizică. Datorită vârfului bilei metalice, este ușor de aplicat și susține somnul bebelușului tău în timp ce îi hidratează pielea.

2. Lumină clară de zi și de noapte

Cu ritualurile simple pe care le dezvolți înainte de culcare, trebuie să-ți condiționezi bebelușul că acum este noapte și este timpul să doarmă. În acest proces, îți poți învăța copilul lăsând lumina slabă sau întunericul să te ajute.

3. Recomandarea noastră de top este să-ți pui copilul în pătuț chiar înainte de culcare sau când are somn

Așezându-i în pătuț, contribuiți la construirea unei relații pozitive de somn. Dacă bebelușul tău adoarme în brațe tot timpul, poate fi și dificil să adoarmă în pătuț.

Mother holding her baby

 

Cel mai bun moment pentru a vă pune copilul în pătuț este:

  • cu pleoapele închise
  • frecați ochii
  • fără scâncire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *