La egourmet.ro pentru comenzile plasate îți asigurăm următoarele modalități de plată:

  • Plata Ramburs
  • Plata cu Card online
  • Plata prin OP (Ordin de Plată)

Ce modalități de plată sunt disponibile pentru produsele comandate pe site:

Pentru achiziționarea produselor de pe site-ul eGourmet, clienții au la dispoziție 3 metode de plată:

  • Ramburs – plata se face în momentul livrării produselor de către curier.
  • Card online – plata se face în momentul finalizării comenzii pe site.
  • OP – plata se face într-un cont bancar al vânzătorului, este recomandat ca livrarea să fie efectuată după confirmarea plății.

 – Plata Ramburs: Reprezintă modalitatea de plată a contravalorii unui produs comandat de  pe site-ul eGourmet, în momentul livrării. Comenzile cu plata ramburs se vor procesa imediat ce au fost primite.

 – Plata cu Card online: Este modalitatea de plată a contravalorii unui produs comandat de  pe site-ul eGourmet, în momentul finalizării comenzii pe site-ul www.egourmet.ro. Comenzile cu plata prin card online se procesează imediat ce au fost primite.

 – Plata cu Card Bancar la Locker EasyBox (online sau la punctul de ridicare)
Această modalitate de plată este reprezentativă doar pentru livrarea comenzii în locker EasyBox și se face la ridicarea produselor din locker sau în momentul plasării comenzii cu livrare în locker EasyBox. Se poate plăti cu card bancar emis sub sigla Visa sau MasterCard (inclusiv Maestro).

 – Plata prin OP (Ordin de Plată): Este modalitatea de plată prin care clientul achită contravaloarea comenzii direct în contul bancar al firmei. După finalizarea comenzii și primirea confirmării pe e-mail, clientul primește o factură proformă unde sunt afișate datele bancare la care poate face plata.

Față de comenzile achitate prin celelalte modalități de plată (card online, ramburs) comenzile plătite prin Ordin de plată se procesează și se livrează doar după ce contravaloarea produsului comandat a fost virată în contul firmei, prin proforma primită la înregistrarea comenzii.

Plăți securizate

Daca ați ales metoda de plată Online prin card bancar este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți euplătesc.

  •  Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  •  „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

EuPlătesc.ro este un serviciu oferit de către EuroPayment Services. Specialiştii EuroPayment Services au o experienţă îndelungată (încă din 2004) în furnizarea de servicii de integrator de soluţii de e-commerce şi procesator de tranzacţii online cu carduri bancare. EuPlătesc.ro vă oferă un singur punct de procesare on-line a cardurilor, indiferent de banca emitentă, folosind cea mai sigură tehnologie de autentificare – 3DSecure.

Denumirea companiei: SC EDUPUB SRL
Cod unic de inregistrare: CUI 12740789
IBAN:  RO25BREL0002002328820100
Banca: Libra Internet Bank
* Livrarea produselor la plata prin Transfer Bancar sau Ordin de Plata se face după confirmarea plății în contul SC EDUPUB SRL.