Ceaiul Kings Crown: soiuri pentru toate gusturile

Ceaiul Kings Crown: soiuri pentru toate gusturile

Preferi ca ceaiul tau sa fie fructat si proaspat, misterios de inchis sau picant? Printre ceaiurile Kings Crown veți găsi cu siguranță o aromă care se potrivește gustului dvs. personal. Amestecurile sunt toate de cea mai bună calitate a casei de ceai și, în funcție de produs, fie sunt livrate direct în pungă, fie ca amestec liber într-o cutie – astfel încât să vă puteți prepara ceaiul la fel de puternic sau la fel de blând după cum doriți.

Ceaiuri clasice Kings Crown
Dacă vă place tradițional, puteți folosi unul dintre ceaiurile tradiționale de la Kings Crown, cum ar fi:

Ceai negru
Ceai verde
Ceai de plante
Ceai de fructe
etc.


Desigur, gama include și o mare varietate de soiuri, de exemplu ceaiuri din plante cu mentă, mușețel sau anason. Iar „ceaiul negru” nu este întotdeauna același: de la Earl Grey la Darjeeling, totul este disponibil în gamă. Dacă nu vă puteți hotărî, puteți găsi și amestecuri de ceai negru armonios coordonate cu clasicul ceai din Frisia de Est.

Nenumarate combinatii originale
Gama de ceaiuri din fructe Kings Crown, în special, conține numeroase combinații de arome neobișnuite, de exemplu cu fructele pasiunii citrice, merișoare, mango sau zmeură – perfect pentru oricui îi place fructele. Sau încercați un amestec dulce de rooibos și caramel sau o variantă cu turmeric picant.

Amestecuri armonioase pentru nou-veniți și cei cărora le place să experimenteze
Dacă nu știi imediat la ce să te aștepți de la ceaiul tău când auzi termeni precum „Darjeeling” sau „Rooibos”, atunci Kings Crown îți oferă și combinații armonios compilate de care te poți bucura în funcție de starea ta. Inspirați-vă din nume precum „Hab dich lieb”, și încercați-le. In descrierea produsului vei gasi si informatii despre ce ingrediente sunt continute in amestecul respectiv, pentru ca tu, ca iubitor de ceai cu experienta, sa incerci ceva nou.

Cumpărați ceai Kings Crown – ecologic și de calitate organică
Unele dintre produsele Kings Crown sunt organice. Aceasta înseamnă că ingredientele pe care le conține au fost produse în conformitate cu reglementările UE pentru agricultura ecologică. Prin urmare, sunt produse într-un ciclu de nutrienți cât mai închis posibil, fără pesticide chimice sau inginerie genetică.

Ceaiul Kings-Crown în magazinul online eGourmet
Cunoscătorii și exploratorii vor găsi o mare varietate de arome pentru fiecare tip și fiecare ocazie în gama mare Kings Crown. Comandă produsele online – într-o pungă sau vrac într-o cutie – și te simți confortabil acasă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *