Uleiuri cosmetice B.

Uleiurile cosmetice Arifoğlu

Standarde internaționale de calitate

În fabrica din Istanbul Avcılar, produsele sunt cernute, sortate, măcinate și ambalate în condiții de igienă conform criteriilor Codului Alimentar al Turciei.

Analizele fizice, chimice, microbiologice și aflatoxine sunt efectuate în propriul lor laborator pentru fiecare produs care intră în depozite. Alte analize dorite conform criteriilor europene sunt analizate în laboratoarele de control din provincia Istanbul din cadrul Ministerului Alimentației, Agriculturii și Creșterii animalelor. În plus, departamentul de control al calității urmărește îndeaproape valorile laboratoarelor alimentare naționale și internaționale.

Dacă toate materiile prime produse în companie respectă valorile Codului Alimentar al Turciei, mărfurile vor fi totuși acceptate cu aprobarea Departamentului de Control al Calității.

Principiul de bază al Arifoğlu este că toate produsele fabricate respectă reglementările legale, standardele, procedurile și sănătatea umană. În conformitate cu acest principiu, tehnologii agroalimentari calificați, agronomii și inginerii alimentari și personalul tehnic, producând produse de înaltă calitate și sigure pentru consumatori cu toți angajații, au făcut ca compania să își propună să fie un exemplu pentru Turcia.

Grupul de companii Arifoğlu are TS ISO EN 22000 Sistemul de management al securității calității și certificatul de calitate TS EN ISO 9001:2008 din 2007.

 

Arifoglu din 1944

Arifoğlu a ajuns în istoricul Bazar de Mirodenii în urmă cu 76 de ani pentru a oferi aromele naturale pe care toată lumea le poate consuma în siguranță. Cu principiile de lucru care nu s-au schimbat de ieri până astăzi, calitatea Arifoğlu este realizată pe baza satisfacției clienților 100% în fiecare etapă, de la livrarea produsului la producție, de la ambalare la distribuție și prezentare. Arifoğlu, care furnizează sute de produse pentru milioane de oameni, își continuă activitățile comerciale în sediul Avcılar din Istanbul și Gaziantep Nurdağı.

Spice Bazaar Arifoglu

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *