Uleiuri cosmetice B.

Lucruri de luat în considerare atunci când utilizați uleiuri naturale

Utilizarea uleiurilor naturale ca panaceu crește pe zi ce trece. Indiferent cât de vindecătoare sunt, ele pot cauza unele probleme de sănătate dacă nu sunt folosite corespunzător. Prin urmare, atunci când folosiți aceste uleiuri, care sunt o minune a naturii, sunt câteva lucruri de luat în considerare;

Uleiurile naturale din cosmetică sunt foarte importante în îngrijirea pielii. Uleiurile vegetale din cosmetice sunt cu adevărat fundația îngrijirii pielii. Majoritatea produselor cosmetice au la bază uleiuri și grăsimi. Influența uleiurilor și grăsimilor vegetale nu poate fi exagerată atunci când alegeți produse de îngrijire a pielii.

Uleiurile vegetale sunt produse în prezent din semințele aproape tuturor plantelor cunoscute. Există câteva excepții, cum ar fi avocado care este foarte uleios. Uleiul de avocado este făcut din pulpă de fructe. Uleiul poate fi stors din aproape orice sămânță.

1. Deoarece uleiurile esențiale sunt substanțe puternice, asigurați-vă că le utilizați diluate. Puteți amesteca uleiurile naturale cu un ulei purtător pentru a dilua sau, dacă se aplică pe piele, adăugați 1-2 picături în crema hidratantă.
2. Asigurați-vă că nu sunteți alergic la materia primă a uleiului. Pentru a evita reacțiile alergice, puteți face un test de alergie și puteți alege uleiul în consecință.
3. Aplicați mai întâi ulei sau amestecuri de ulei pe interiorul cotului și așteptați 24/48 de ore. Asigura-te ca pielea ta nu se irita, mai ales daca ai pielea sensibila.
4. Evitați contactul cu ochii, dacă este posibil clătiți cu multă apă și sunați la medic dacă este necesar.
5. Consultați un specialist înainte de utilizare la sugari și copii sub 6 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *