Uleiuri cosmetice B.

Ce este uleiul purtător? Pentru ce este folosit?

Uleiurile purtătoare (de bază) sunt folosite pentru a dilua uleiurile esențiale și pentru a aplica uleiurile esențiale pe piele în cel mai sănătos mod. Acest lucru se datorează faptului că uleiurile esențiale sunt puternice și pot provoca iritații atunci când sunt aplicate direct pe piele.

Deși nu întotdeauna, din cauza naturii uleiurilor naturale, pielea poate deveni iritată din cauza alergiilor și a diferiților factori. Pentru a evita crearea acestr probleme, atunci când încercați să păstrați sănătatea pielii dvs., puteți optimiza efectele uleiurilor pe care le aplicați pe piele, alegând uleiurile purtătoare potrivite.

Deoarece uleiurile purtătoare sunt mai ușoare și mai compatibile decât alte uleiuri, ele nu atacă structura pielii și sunt folosite pentru a dilua uleiurile esențiale.

Majoritatea uleiurilor purtătoare sunt inodore sau ușor parfumate și nu interferează cu proprietățile terapeutice ale uleiului esențial. Pot fi folosite singure sau în combinație cu alte uleiuri pentru a vă hrăni pielea.

 

Coconut oil ona table

 

Top 5 uleiuri purtătoare:
  1. Ulei de cocos
  2. Ulei de jojoba
  3. Ulei de sâmburi de caise
  4. Ulei de migdale dulci
  5. Ulei de masline

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *